Matrasbeschermer

Matrasbeschermer

Om uw matras een langer leven te geven, kiest u best de juiste matrasbeschermer. Matrasbeschermers beschermen uw matras en geven een extra laagje ligcomfort. In ons gamma kan u kiezen voor molton, waterdichte of coolplus matrasbeschermers.

Smartsleeve

Gemiddeld verliest een volwassen persoon ongeveer één glas vocht per nacht. Omdat er een aanzienlijk groot deel van dit vocht doordringt tot in de matras, is een matras een ideaal klimaat voor schimmels, huisstofmijt en bacteriën.

De basis van de intelligente Smartsleeve matrashoes is een luchtlaagje. Hierdoor is extra ventilatie mogelijk en verdampt het vocht dat we verliezen veel sneller zodat we een frisser en hygiënischer slaapklimaat creëren.

Smartsleeve biedt oplossingen voor volgende slaapverstoorders : transpiratie, allergie, warmte/koude, muggen, stress en incontinentie.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.